
Doos - Escapade iodée
Neem deze zomer de zee met je mee, waar je ook gaat... Met zijn prachtig geïllustreerde doos, zijn bestekset die design en duurzaamheid combineert en zijn 6 kant-en-klare gejodeerde recepten is onze nomadische doos ideaal voor een geïmproviseerde picknick!
Meer informatieGa op een gastronomisch avontuur met Bini en la belle-iloise en neem de zee met je mee, waar je ook gaat... De Escapade iodée-box met zijn vrolijke, kleurrijke koffer bevat 6 kant-en-klare recepten voor onderweg en een Binikit die design en duurzaamheid combineert: herbruikbaar bestek met ecodesign dat 100% Frans is!
Het menu bevat 3 smeersels om te delen op toast: de gloednieuwe Gemalen koraallinzen, Zeewier en Kerrie, de Provençaalse Sardinade met 2 Olijven, en de subtiele Rillettes van Makreel, Zeewier en Citroen. Daarnaast onthult de Salade van Makreel, Wortelen en beluga Linzen een harmonie van maritieme smaken vol frisheid en lichtheid. De Bereiding voor Broodje Tonijn Tomaat Groene Olijven en Provençaalse Kruiden en de exotische Marie-Galante tonijnvlokken zijn de perfecte manier om smakelijke, evenwichtige sandwiches met zonovergoten smaken te maken. Je hoeft alleen maar aan het brood te denken en je kunt genieten van een gezellige pauze in farniente-modus!
Als extraatje bevat de Binikit een vork, mes, stokbrood en lepel in een ingenieuze, lichtgewicht koffer. Gemaakt in Frankrijk van duurzame materialen van biologische oorsprong, is dit prachtige bestek met het unieke ontwerp van Margaux Keller ultrapraktisch en zelfs vaatwasmachinebestendig - perfect voor al je maaltijden wanneer je niet thuis bent!
Zodra de recepten zijn opgegeten, kan de koffer - ook gemaakt in Frankrijk - worden hergebruikt door jong en oud om alle souvenirs en schatten van de zomer in op te bergen...
- Productgrootte : 23 x 16 x 8 cm
- Materiaal verpakking : kartonnen doos
- Themadoos : 100% sardines
Ingrediënten en voedingswaarden
- Juridische naam : Bereiding voor sandwich met witte tonijn, tomaten, groene olijven en Provençaalse kruiden
- Ingrediënten : Witte tonijn (41,4%), tomaten (13%), water, extra vierge olijfolie, groene olijven (7%), uien, eigeel, citroensap, maniokzetmeel, tonijnextract (vis en visproducten), knoflook, gistextract, suiker, gember, herbes de Provence (0,2%), zout, peper. “Ondanks de zorgvuldigheid kunnen er olijfpitten en gebroken olijfpitten aanwezig zijn.
- Allergenen : tonijn, eieren, vis en visproducten
- Nettogewicht (g) : 115
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 750 kJ / 180 kcal
- Vetten en oliën 12.2 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 2.27 g
- Koolhydraten 3.1 g
- (Waarvan suikers) 1.3 g
- Eiwitten 14.2 g
- Zout 0.9 g
- Zeevruchten : Tonijin
- Juridische naam : Makreelsalade met beluga-linzen en witte balsamicoazijn
- Ingrediënten : Makreel (25%), uien (18%), beluga linzen (13%), tomaten (13%), wortelen (11%), water, walnootolie, citroensap (2%), witte balsamico (1,5%) (wijnazijn (sulfieten), druivenmost (sulfieten)), kruiden, zout, mosterdzaad, aardappelzetmeel, specerijen.
- Allergenen : makreel, sulfieten, mosterd
- Nettogewicht (g) : 165
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 779 kJ / 175 kcal
- Vetten en oliën 10 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 1.7 g
- Koolhydraten 12 g
- (Waarvan suikers) 2.4 g
- Eiwitten 10 g
- Zout 0.9 g
- Zeevruchten : Makreel
- Juridische naam : Tonijnvlokken in Marie-Galante-stijl (kokos, limoen)
- Ingrediënten : Witte witte witte tonijn (47,1%), extra vierge olijfolie, gebruinde uien, water, rode paprika (5,3%), limoensap en -rasp (3,6%), sultana's, alcoholazijn, kokosnoot (1,2%), aromatische planten, kruiden (producten op basis van melk), zout, aardappelzetmeel.
- Allergenen : tonijn, producten op basis van melk
- Nettogewicht (g) : 80
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 1211 kJ / 292 kcal
- Vetten en oliën 23.3 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 4.29 g
- Koolhydraten 2.2 g
- (Waarvan suikers) 1.5 g
- Eiwitten 17.8 g
- Zout 0.7 g
- Juridische naam : Makreel in pot met Bretoens zeewier en citroen
- Ingrediënten : Makreelfilets (57%), water, koolzaadolie, biologisch zeewier uit Bretagne (wakame (6,7%)), ui, citroensap (3,8%), eigeel, geconserveerde citroen (0,8%), rijstmeel, eiwit, zout, aromatische plant, kruiden. 7,6% biologische agrarische ingrediënten.
- Allergenen : makreel, ei
- Nettogewicht (g) : 60
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 1002 kJ / 241 kcal
- Vetten en oliën 19 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 2.3 g
- Koolhydraten 1.9 g
- (Waarvan suikers) 0 g
- Eiwitten 15 g
- Zout 0.6 g
- Zeevruchten : Makreel
- Juridische naam : Sardinade met 2 olijven
- Ingrediënten : Sardinevlees (37%), extra vierge olijfolie, groene olijven (9,4%), water, uien, zwarte olijven (9%), eigeel, knoflook, aardappelzetmeel, kruiden, zout, specerijen. “Ondanks de zorgvuldigheid kunnen er olijfpitten en gebroken pitten aanwezig zijn”.
- Allergenen : sardines, ei
- Nettogewicht (g) : 60
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 981 kJ / 237 kcal
- Vetten en oliën 20.3 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 3.86 g
- Koolhydraten 3.2 g
- (Waarvan suikers) 0.8 g
- Eiwitten 10.9 g
- Zout 1.4 g
- Zeevruchten : Sardine
- Juridische naam : Gemalen koraallinzen Zeewier en Kerrie
- Ingrediënten : Koraallinzen (16%), uien, water, zoete aardappel, kokosmelk, raapzaadolie, zeewier (wakame) (6%), appel, rode peper, koraallinzenmeel (2,9%), specerijen waaronder kerrie (0,8%), pepers, citroensap, zout, aardappelzetmeel, citroen, knoflook, gistextract. Gemaakt in een workshop met vis.
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 621 kJ / 150 kcal
- Vetten en oliën 10 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 2.5 g
- Koolhydraten 9.5 g
- (Waarvan suikers) 3.5 g
- Eiwitten 3.4 g
- Zout 0.99 g