Sardines Tomate Pistou warm serveren

Je moet ingelogd zijn

Ontdek een typisch Provençaals recept, vol evenwicht en zuiderse rondheid!

Meer informatie

Artikelnummer. S799

Pak van 3 blikjes van 115g

€ 14,25

99791 Items

Op voorraad

14 punten met ons loyaliteitsprogramma.

Only € 30,00 left before free shipping.

Dit is een typisch Provençaals recept, vol evenwicht en rondheid!

Tomaten, rode paprika's, een vleugje knoflook en basilicum, en de fruitige olijfolie die het boeket van zonnige smaken naar voren brengt...

Makkelijker kan niet: je kunt ze opwarmen in de magnetron en ze passen perfect bij je favoriete pasta!

Samenstelling en voedingsinformatie
  • Juridische naam : Gekookte sardientjes om warm van te genieten met tomaat en pesto
  • Ingrediënten : Sardines (55%), water, extra vierge olijfolie, tomatenpuree (5,7%), rode paprika's, uien, knoflook (1,4%), zout, alcoholazijn, basilicum (0,6%), tomatenpoeder, aardappelzetmeel, gistextract, verdikkingsmiddel: guarbloem, aromatische plant, kruiden, natuurlijk basilicumaroma.
  • Allergenen : sardines
  • Nettogewicht (g) : 115
  • Voedingswaarden voor 100g
  • Energie 1006 kJ / 242 kcal
  • Vetten en oliën 20 g
  • (inclusief verzadigde vetzuren) 3.6 g
  • Koolhydraten 2.5 g
  • (Waarvan suikers) 1.2 g
  • Eiwitten 14 g
  • Zout 0.89 g
Tips, advies voor gebruik

4 MANIEREN OM ZE OP TE WARMEN

Voordat u de doos opent, houdt u deze onder warm water om het uit de vorm halen te vergemakkelijken zonder

de sardines niet beschadigen! Giet de inhoud in een pan, schaal, kom of

pan afhankelijk van de gekozen modus:

1. In de pan: 2 minuten aan elke kant op laag vuur

2. In de oven: 7 minuten in een hete oven (180 °C)

3. In de magnetron: 1 minuut op 500 W

4. Au bain-marie: 8 minuten in een pan met kokend water (85 °C)

4 IDEEËN OM ZE TE COMBINEREN

Met een panje seizoensgroenten:

Bak 250 g seizoensgroenten in kleine stukjes gedurende 6 minuten in een pan.

minuten. Leg de sardines met de saus erin en verwarm ze 2 minuten aan elke kant.

op laag vuur. Het is klaar!

Met geroosterde aardappelen:

Snijd 200 g aardappelen in plakjes, snijd 2 of 3 lente-uitjes fijn,

en bestrijk ze met olijfolie. Laat ze in een hete oven (180 °C) gedurende een

twintig minuten. Voeg de sardines met de saus toe en laat alles nog eens

7 minuten. Eet smakelijk!

Met griesmeel, zoals couscous:

Bereid 200 g griesmeel in een schaal door er 200 ml kokend gezouten water bij te gieten.

en een beetje olijfolie. Dek af en laat 5 minuten rijzen. Leg de

sardines met de saus en verwarm alles 1 minuut in de magnetron op 500 W. Dat is alles!

klaar!

Met rijst of pasta:

Kook 250 g pasta of rijst. Kook tegelijkertijd de sardientjes 8 minuten in

au bain-marie in een pan met kokend water (85 °C). Serveer samen en geniet ervan!

Ontdek onze andere producten
Tijdelijke onderbreking
Filets de maquereaux à la tomate Filets de maquereaux à la tomate
Een zuiders recept boordevol zonneschijn
€ 20,35
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.