Sardines met Oosterse Kruiden warm serveren

Je moet ingelogd zijn

Ontdek een recept bereid met smaken uit het Oosten: een oase van kruidige noten!

Meer informatie

Artikelnummer. S800

Pak van 3 blikjes van 115g

€ 14,25

99799 Items

Op voorraad

14 punten met ons loyaliteitsprogramma.

Only € 30,00 left before free shipping.

De Oriënt en zijn specerijen komen naar je tafel! Een recept rijk aan smaak: tomaten, rode pepers, kruiden, een vleugje knoflook, paprikapoeder, komijn, allemaal gekruid met een vleugje specerijen... Een reis voor de smaakpapillen!

Samenstelling en voedingsinformatie
  • Juridische naam : Gekookte sardientjes om warm van te genieten met oosterse kruiden
  • Ingrediënten : Sardines (55%), water, uien (4,5%), tomatenpuree (4,4%), extra vierge olijfolie, rode pepers (4,4%), kruiden, zout, aardappelzetmeel, specerijen (0,5%), gistextract, munt (0,1%), verdikkingsmiddel: xanthaangom.
  • Allergenen : sardines
  • Nettogewicht (g) : 115
  • Voedingswaarden voor 100g
  • Energie 775 kJ / 186 kcal
  • Vetten en oliën 13 g
  • (inclusief verzadigde vetzuren) 3.45 g
  • Koolhydraten 1 g
  • (Waarvan suikers) 1 g
  • Eiwitten 15.8 g
  • Zout 0.8 g
Tips, advies voor gebruik

4 MANIEREN OM ZE OP TE WARMEN

Voordat u de doos opent, houdt u deze onder warm water om het uit de vorm halen te vergemakkelijken zonder

de sardines niet beschadigen! Giet de inhoud in een pan, schaal, kom of

pan afhankelijk van de gekozen modus:

1. In de pan: 2 minuten aan elke kant op laag vuur

2. In de oven: 7 minuten in een hete oven (180 °C)

3. In de magnetron: 1 minuut op 500 W

4. Au bain-marie: 8 minuten in een pan met kokend water (85 °C)

4 IDEEËN OM ZE TE COMBINEREN

Met een panje seizoensgroenten:

Bak 250 g seizoensgroenten in kleine stukjes gedurende 6 minuten in een pan.

minuten. Leg de sardines met de saus erin en verwarm ze 2 minuten aan elke kant.

op laag vuur. Het is klaar!

Met geroosterde aardappelen:

Snijd 200 g aardappelen in plakjes, snijd 2 of 3 lente-uitjes fijn,

en bestrijk ze met olijfolie. Laat ze in een hete oven (180 °C) gedurende een

twintig minuten. Voeg de sardines met de saus toe en laat alles nog eens

7 minuten. Eet smakelijk!

Met griesmeel, zoals couscous:

Bereid 200 g griesmeel in een schaal door er 200 ml kokend gezouten water bij te gieten.

en een beetje olijfolie. Dek af en laat 5 minuten rijzen. Leg de

sardines met de saus en verwarm alles 1 minuut in de magnetron op 500 W. Dat is alles!

klaar!

Met rijst of pasta:

Kook 250 g pasta of rijst. Kook tegelijkertijd de sardientjes 8 minuten in

au bain-marie in een pan met kokend water (85 °C). Serveer samen en geniet ervan!

Onze receptideeën voor fijnproevers

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Ingangen
10 min
Oosterse sardineslippers

Breng wat zonneschijn op je bord en wat warmte in de winter met deze bakstenen die zuiderse groenten combineren met sardines gekookt met oosterse kruiden... Warm geserveerd is dit een voorgerecht dat troost, ontsnapping en genot biedt!

Ontdek onze andere producten
Tijdelijke onderbreking
Filets de maquereaux curry et amandes Filets de maquereaux curry et amandes
Een heerlijk recept met exotische en pittige smaken
€ 20,35
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.