Assortiment Sardines warm serveren - 5 recepten
Ontdek de sardine in een nieuw jasje met deze variatie aan gerechten met verrassende smaken die u alleen maar hoeft op te warmen!
Meer informatieEen andere manier om sardines te ontdekken! Hier is een gevarieerd assortiment om onze bereide sardines te ontdekken, die warm gegeten worden. Verwarm ze gewoon op een laag vuur in een pan, in de magnetron of verpakt in een papillote, en de sardines zullen u leuke verrassingen bezorgen!
In bakpapier, zonder toevoeging van vet, gaart de vis sneller en neemt hij alle smaken van de groenten en kruiden om hem heen op.
- Voedingswaarden voor 100g
Ingrediënten en voedingswaarden
- Juridische naam : Sardientjes warm gekookt met boekweit en Baratte boter
- Ingrediënten : Sardines (69%), gekarnde boter (melk) (14%), water, geroosterde boekweitzaden (4,9%), zeewier, appelazijn, zonnebloemolie, aromatische planten, aardappelzetmeel, citroensap, gerookte druivenpitolie, zout.
- Allergenen : sardines, melk
- Nettogewicht (g) : 115
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 1080 kJ / 260 kcal
- Vetten en oliën 20 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 9.99 g
- Koolhydraten 3.1 g
- (Waarvan suikers) < 0.1 g
- Eiwitten 16.6 g
- Zout 1.05 g
- Juridische naam : Sardines cuisinées à déguster chaud au beurre de baratte
- Ingrediënten : Sardines (70%), gekarnde boter (melk) (26,5%), citroensap (2,3%), zout.
- Allergenen : sardines, melk
- Nettogewicht (g) : 115
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 1167 kJ / 281 kcal
- Vetten en oliën 21.8 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 11.97 g
- Koolhydraten 0.8 g
- (Waarvan suikers) 0.2 g
- Eiwitten 20.7 g
- Zout 1.1 g
- Juridische naam : Gekookte sardientjes om warm van te genieten met tomaat en pesto
- Ingrediënten : Sardines (55%), water, extra vierge olijfolie, tomatenpuree (5,7%), rode paprika's, uien, knoflook (1,4%), zout, alcoholazijn, basilicum (0,6%), tomatenpoeder, aardappelzetmeel, gistextract, verdikkingsmiddel: guarbloem, aromatische plant, kruiden, natuurlijk basilicumaroma.
- Allergenen : sardines
- Nettogewicht (g) : 115
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 1006 kJ / 242 kcal
- Vetten en oliën 20 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 3.6 g
- Koolhydraten 2.5 g
- (Waarvan suikers) 1.2 g
- Eiwitten 14 g
- Zout 0.89 g
- Juridische naam : Gekookte sardientjes om warm van te genieten met oosterse kruiden
- Ingrediënten : Sardines (55%), water, uien (4,5%), tomatenpuree (4,4%), extra vierge olijfolie, rode pepers (4,4%), kruiden, zout, aardappelzetmeel, specerijen (0,5%), gistextract, munt (0,1%), verdikkingsmiddel: xanthaangom.
- Allergenen : sardines
- Nettogewicht (g) : 115
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 775 kJ / 186 kcal
- Vetten en oliën 13 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 3.45 g
- Koolhydraten 1 g
- (Waarvan suikers) 1 g
- Eiwitten 15.8 g
- Zout 0.8 g
- Juridische naam : Warm gekookte sardines met gekonfijte citroen en koriander
- Ingrediënten : Sardines (55%), water, extra vierge olijfolie, venkel (5,8%), citroen geconserveerd in zout (4%), gember, citroensap (1,7%), aardappelzetmeel, korianderblad (0,8%), zout, aromatische plant, gistextract, verdikkingsmiddel: xanthaangom - specerij.
- Allergenen : sardines
- Nettogewicht (g) : 115
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 807 kJ / 194 kcal
- Vetten en oliën 15 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 3 g
- Koolhydraten 1.7 g
- (Waarvan suikers) 0 g
- Eiwitten 13 g
- Zout 0.82 g
4 MANIEREN OM ZE OP TE WARMEN
Voordat u de doos opent, houdt u deze onder warm water om het uit de vorm halen te vergemakkelijken zonder
de sardines niet beschadigen! Giet de inhoud in een pan, schaal, kom of
pan afhankelijk van de gekozen modus:
1. In de pan: 2 minuten aan elke kant op laag vuur
2. In de oven: 7 minuten in een hete oven (180 °C)
3. In de magnetron: 1 minuut op 500 W
4. Au bain-marie: 8 minuten in een pan met kokend water (85 °C)
4 IDEEËN OM ZE TE COMBINEREN
Met een panje seizoensgroenten:
Bak 250 g seizoensgroenten in kleine stukjes gedurende 6 minuten in een pan.
minuten. Leg de sardines met de saus erin en verwarm ze 2 minuten aan elke kant.
op laag vuur. Het is klaar!
Met geroosterde aardappelen:
Snijd 200 g aardappelen in plakjes, snijd 2 of 3 lente-uitjes fijn,
en bestrijk ze met olijfolie. Laat ze in een hete oven (180 °C) gedurende een
twintig minuten. Voeg de sardines met de saus toe en laat alles nog eens
7 minuten. Eet smakelijk!
Met griesmeel, zoals couscous:
Bereid 200 g griesmeel in een schaal door er 200 ml kokend gezouten water bij te gieten.
en een beetje olijfolie. Dek af en laat 5 minuten rijzen. Leg de
sardines met de saus en verwarm alles 1 minuut in de magnetron op 500 W. Dat is alles!
klaar!
Met rijst of pasta:
Kook 250 g pasta of rijst. Kook tegelijkertijd de sardientjes 8 minuten in
au bain-marie in een pan met kokend water (85 °C). Serveer samen en geniet ervan!