
Mosselencrème met Kerrie
Wissel het plezier af door de mosselen van Pénestin uit te nodigen voor je aperitief met ons gloednieuwe recept: gejodeerd, romig en subtiel gekruid!
Meer informatieMet de unieke smaak van mosselen uit Pénestin is onze nieuwe mosselpasta geïnspireerd op een eeuwenoude culinaire traditie uit La Rochelle, ontstaan uit het idee om exotische kruiden die zeelieden op hun terugreis uit India meebrachten, toe te voegen aan de klassieke mosselmarinière.
Bestrooid met rode pepers en gebruinde uien is onze Curry Cream of Mussel een romig recept met zachte, harmonieuze tonen. Het is rijk aan mosselen en heeft de jodium- en oceaansmaak van schelpdieren. Gesublimeerd door een vleugje kerrie en kokosmelk biedt het een subtiel pittige afwerking voor een licht pittige twist!
Mosselen zijn rijk aan omega-3 en vitamine B12 en een uitstekende bron van sporenelementen: ijzer, zink, selenium en magnesium. Onze mosselcrème is lekker, gezellig en gezellig en is een eenvoudige manier om de voordelen van mosselen te leren kennen: gewoon op toast smeren voor een steeds lekkerder en gevarieerder aperitief... houd hem thuis bij de hand voor een spontane frichti en neem hem mee als je wordt uitgenodigd!
- Ingrediënten : Mosselen (45%), mosselsap (10%), koolzaadolie, kokosmelk, gebruinde uien, rode paprika, water, eigeel, shiitake champignons, kruiden waaronder kerrie (0,3%), citroensap, aardappelzetmeel, eiwit, zout, knoflook, plantaardige vezels (vlas, citrus). "Ondanks de zorgvuldigheid kunnen er stukjes mosselschelp aanwezig zijn in de bereiding."
- Allergenen : schimmel, ei
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 760 kJ / 183 kcal
- Vetten en oliën 13 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 2.5 g
- Koolhydraten 6.4 g
- (Waarvan suikers) 2 g
- Eiwitten 9.1 g
- Zout 1.1 g