Fusilli-salade met Escartefigue Makreelvlokken

4 mensen
15 min voorbereiding
7 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 blik van 160 g la belle-iloise Escartefigue Makreelvlokken

  • 40 g 3-kleurige gedraaide pasta

  • 1/4 rode ui (ongeveer 25 g)

  • 1 tomaat

  • 40 g Feta

  • 1 klein handje rucolablaadjes

  • Zout

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
22 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
7 min
  • Stap 1
    Kook de pasta in gezouten water volgens de aangegeven tijd, giet af en spoel af met koud water
  • Stap 2
    Doe de makreel met de olie, de in plakjes gesneden tomaat en de in dunne reepjes gesneden ui in een slakom en meng alles door elkaar
  • Stap 3
    Voeg de pasta en de in kleine blokjes gesneden feta toe
  • Stap 4
    Meng alles en zet het in de koelkast voordat je het serveert. Voeg de slablaadjes toe
Tip van de chef

Garneer met enkele Griekse zwarte olijven.

Dit recept kan ook worden bereid met Tonijnvlokken in Tomaten.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Armorique Makreelsalade
Salades
Bekijk het recept
Venkelpannetje met Escartefigue
Warme gerechten
Bekijk het recept
Gegrilde perziksalade met verkruimelde Tonijn smaak van de garrigue
Italiaanse pasta met Tartaar van zeewier
Vegetarisch
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.