Fusilli-salade met Escartefigue Makreelvlokken
Alle ingrediënten
1 blik van 160 g la belle-iloise Escartefigue Makreelvlokken
40 g 3-kleurige gedraaide pasta
1/4 rode ui (ongeveer 25 g)
1 tomaat
40 g Feta
1 klein handje rucolablaadjes
Zout
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Kook de pasta in gezouten water volgens de aangegeven tijd, giet af en spoel af met koud water
-
Stap 2Doe de makreel met de olie, de in plakjes gesneden tomaat en de in dunne reepjes gesneden ui in een slakom en meng alles door elkaar
-
Stap 3Voeg de pasta en de in kleine blokjes gesneden feta toe
-
Stap 4Meng alles en zet het in de koelkast voordat je het serveert. Voeg de slablaadjes toe
Garneer met enkele Griekse zwarte olijven.
Dit recept kan ook worden bereid met Tonijnvlokken in Tomaten.