Italiaanse pasta met Tartaar van zeewier

Herontdek het traditionele Napolitaanse recept voor “pasta e piselli”, ook wel “pasta met erwten” genoemd, door er onze smakelijke Tartare met Bretoens zeewier en olijven aan toe te voegen... Een snel en gemakkelijk recept op 100% plantaardige basis, met de heerlijke smaak van zuiderse groenten!

2 mensen
15 min voorbereiding
15 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 glas van 100g la belle-iloise Tartaar met Bretons zeewier en olijven

  • 200g pasta (hier Elicoidali)

  • 100g verse erwten

  • 1 kleine rode ui

  • Olijfolie

  • Enkele basilicumblaadjes

  • Peper

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
30 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
15 min
  • Stap 1
    Kook de pasta in gezouten water. Volg de kooktijd die op de verpakking staat
  • Stap 2
    Voeg de erwten en de gesnipperde ui tijdens het koken toe aan de pasta, 4 tot 5 minuten voor het einde van de kooktijd
  • Stap 3
    Giet de pasta af zodra die gaar is en meng met de tartaar van algen
  • Stap 4
    Giet een beetje olijfolie in een pan en bak alles samen op. Voeg een beetje pastakookwater toe om te vermijden dat de pasta gaat kleven. Bak alles ongeveer 2-3 minuten onder regelmatig roeren
  • Stap 5
    Schik op borden en versier met enkele basilicumblaadjes. Kruid naar smaak met peper
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.