Groentencrumble met Zeewier en kerrie
Probeer eens een hartige versie van deze crumble met onze Petit Plat - Indie Veggie... Dit vegetarische recept met zee- en Indiase smaken zal je gasten verrassen en hen meenemen naar verre landen!


Alle ingrediënten
2 potten van 300g Indie Veggie la belle-iloise
70g boter
30g paneermeel
50g bloem
30g geschaafde amandelen
Een paar gemalen amandelen
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Plet de geschaafde amandelen en meng met de bloem en het paneermeel
-
Stap 2Voeg de boter, in stukjes zacht geworden, toe en verfijn tot een grof zand
-
Stap 3Schep het Indie-groentemengsel in een schaal en bestrooi met het zanddeeg
-
Stap 4Doe er wat gemalen amandelen bovenop
-
Stap 5Bak 15 minuten op 180°C
-
Stap 6Serveer warm
Je kunt de crumble vervangen door verkruimelde crackers.