Armorique Makreelsalade


Alle ingrediënten
2 blikjes van 80g la belle-iloise Au Coeur d'Argoat Makreelvlokken
12 kerstomaten
1 avocado
1 aardappel om in de schil te koken
8 ronde radijzen
4 handjesvol veldslablaadjes
1 handjevol spinazieblaadjes
Sap van ½ citroen
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Kook de aardappel in de schil
-
Stap 2Snijd de avocado in twee. Schep met een eetlepel het vruchtvlees er in één stuk uit. Snijd overlangs in dunne plakjes en besprenkel met citroensap
-
Stap 3Schil de aardappel en snijd hem in halve plakjes
-
Stap 4Snijd de radijzen in plakjes en de tomaten in vieren
-
Stap 5Leg de veldsla en spinazieblaadjes op de borden, gevolgd door de aardappelen en radijzen
-
Stap 6Verdeel een half blikje makreelvlokken Au coeur d’Argoat over elk bord en werk af met de kerstomaatjes
Voeg voor extra smaak een drupje walnootolie en een scheutje appelazijn toe.