Armorique Makreelsalade

recette salade armorique de l'émietté de maquereau coeur d'argoat recette la belle-iloise de la salade d'armorique à l'émietté de maquereau à l'artichaut
4 mensen
15 min voorbereiding
40 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 blikjes van 80g la belle-iloise Au Coeur d'Argoat Makreelvlokken

  • 12 kerstomaten

  • 1 avocado

  • 1 aardappel om in de schil te koken

  • 8 ronde radijzen

  • 4 handjesvol veldslablaadjes

  • 1 handjevol spinazieblaadjes

  • Sap van ½ citroen

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
55 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
40 min
  • Stap 1
    Kook de aardappel in de schil
  • Stap 2
    Snijd de avocado in twee. Schep met een eetlepel het vruchtvlees er in één stuk uit. Snijd overlangs in dunne plakjes en besprenkel met citroensap
  • Stap 3
    Schil de aardappel en snijd hem in halve plakjes
  • Stap 4
    Snijd de radijzen in plakjes en de tomaten in vieren
  • Stap 5
    Leg de veldsla en spinazieblaadjes op de borden, gevolgd door de aardappelen en radijzen
  • Stap 6
    Verdeel een half blikje makreelvlokken Au coeur d’Argoat over elk bord en werk af met de kerstomaatjes
Tip van de chef

Voeg voor extra smaak een drupje walnootolie en een scheutje appelazijn toe.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Lentetaartje van Argoat
Ingangen
Bekijk het recept
Courgettesalade met Makreelkruimel
Salades
Bekijk het recept
Wrap van Makreel met Paradijszaadjes
Ingangen
Bekijk het recept
Fusilli salade met Makreel
Salades
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.