Onze receptideeën voor de feestdagen
Omdat de smakelijke blikjes van La Belle-Iloise ook uitstekende culinaire hulpmiddelen zijn voor feestelijke en gastronomische maaltijden, heeft onze chef-kok mooie receptideeën bedacht om uw feestmenu's te bereiden! Ontdek onze nieuwe suggesties voor hapjes of voorgerechten om uw gasten te verwennen...
Feestelijke mini-brochettes
Breng wat vitaminevolle frisheid in de feestdagen met deze mooie, kleurrijke spiesjes met zoete en fruitige accenten... Te bereiden met onze Gemalen koraallinzen, Zeewier en Kerrie of onze Biologische Hummus met Bretons Zeewier, 100% plantaardige aperitiefrecepten. Dit is een idee dat iedereen zal aanspreken, zowel volwassenen als kinderen!
Boekweitchips met tartinables
Dit recept is eenvoudig te bereiden en biedt smakelijke hapjes waarin de frisse zuurheid van de appel en de knapperige hazelnootsmaak van de boekweitchips samenkomen met de romige jodiumachtige smaak van onze subtiele vispasta's... Onze chef-kok geeft u ook zijn tip om thuis uw eigen boekweitchips te maken!
Hapjes met warme Tartinables
Met onze 4 spreads warm serveren, feestelijke en verfijnde recepten die de culinaire specialiteiten van de Franse kust vieren, maakt u eenvoudig smakelijke gegratineerde glaasjes...
Kreeft op Armoricaanse wijze, Mosselen met curry op Charentaise wijze, Garnalen met Calvados op Normandische wijze geflambeerd, of Roze Pacifische zalm en jonge preispruimen op Samarische wijze, dit zijn hapjes die zelfs de grootste fijnproevers zullen bekoren!
Bladerdeeggebakjes met Romige mosselsoep met oesterzwammen
Probeer dit voorgerecht dat de grote chef-koks waardig is! Het is perfect om feestelijke maaltijden mee te beginnen en combineert bladerdeeg en oesterzwammen met onze nieuwe Bretonse Mosselsoep (romige mosselsoep uit Bretagne), die de unieke smaak van mosselen uit Bouchot op delicate wijze tot zijn recht laat komen...
Dit recept kan worden bereid met andere vissoepen van La Belle-Iloise, zoals de Bisque van Kreeft, en kan ook als hoofdgerecht worden geserveerd, vergezeld van een groene salade!