Onze receptideeën voor de feestdagen

Onze receptideeën voor de feestdagen

Omdat de smakelijke blikjes van La Belle-Iloise ook uitstekende culinaire hulpmiddelen zijn voor feestelijke en gastronomische maaltijden, heeft onze chef-kok mooie receptideeën bedacht om uw feestmenu's te bereiden! Ontdek onze nieuwe suggesties voor hapjes of voorgerechten om uw gasten te verwennen...

Feestelijke mini-brochettes

Breng wat vitaminevolle frisheid in de feestdagen met deze mooie, kleurrijke spiesjes met zoete en fruitige accenten... Te bereiden met onze Gemalen koraallinzen, Zeewier en Kerrie of onze Biologische Hummus met Bretons Zeewier, 100% plantaardige aperitiefrecepten. Dit is een idee dat iedereen zal aanspreken, zowel volwassenen als kinderen!

Boekweitchips met tartinables

Dit recept is eenvoudig te bereiden en biedt smakelijke hapjes waarin de frisse zuurheid van de appel en de knapperige hazelnootsmaak van de boekweitchips samenkomen met de romige jodiumachtige smaak van onze subtiele vispasta's... Onze chef-kok geeft u ook zijn tip om thuis uw eigen boekweitchips te maken!

Hapjes met warme Tartinables

Met onze 4 spreads warm serveren, feestelijke en verfijnde recepten die de culinaire specialiteiten van de Franse kust vieren, maakt u eenvoudig smakelijke gegratineerde glaasjes...

Kreeft op Armoricaanse wijze, Mosselen met curry op Charentaise wijze, Garnalen met Calvados op Normandische wijze geflambeerd, of Roze Pacifische zalm en jonge preispruimen op Samarische wijze, dit zijn hapjes die zelfs de grootste fijnproevers zullen bekoren!

Bladerdeeggebakjes met Romige mosselsoep met oesterzwammen

Probeer dit voorgerecht dat de grote chef-koks waardig is! Het is perfect om feestelijke maaltijden mee te beginnen en combineert bladerdeeg en oesterzwammen met onze nieuwe Bretonse Mosselsoep (romige mosselsoep uit Bretagne), die de unieke smaak van mosselen uit Bouchot op delicate wijze tot zijn recht laat komen...

Dit recept kan worden bereid met andere vissoepen van La Belle-Iloise, zoals de Bisque van Kreeft, en kan ook als hoofdgerecht worden geserveerd, vergezeld van een groene salade!

Al onze recepten voor de feestdagen

Nieuws uit la belle-iloise

Wortel mille-feuille met Sardinecrème

Lees meer
Nieuws uit la belle-iloise

Tartaar van rode biet met Makreel

Lees meer
Nieuws uit la belle-iloise

Cassolette St Jacques Kreeft met kool

Lees meer
Nieuws uit la belle-iloise

Kreeft cappucci

Lees meer
Nieuws uit la belle-iloise

Pikante en aromatische tonijnspiesjes

Lees meer
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.