Hapjes met warme Tartinables

Met onze 4 warme spreads, feestelijke en verfijnde recepten die de culinaire specialiteiten van de Franse kust vieren, maakt u eenvoudig heerlijke gegratineerde glaasjes...

6 mensen
5 min voorbereiding
15 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 glassje van 95g la belle-iloise Tartinables om warm te serveren: Kreeft, Mosselen in Kerriesaus, Zalm, Garnalen in Calvados

  • 2 preien of 4 uien

  • 30g halfgezouten boter

  • 1 sjalot

  • 1/2 gele citroen

  • 1 eetlepel fijngesneden bieslook

  • 1 snufje zout & peper

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
5 min
Koken :
15 min
  • Stap 1
    Bak de sjalot samen met de prei of uien in de boter gedurende 10 minuten met het deksel op de pan op middelhoog vuur. Voeg op het einde van de baktijd het citroensap en de bieslook toe, zet opzij
  • Stap 2
    Verwarm de oven voor op grillstand
  • Stap 3
    Verdeel een flinke eetlepel van het mengsel in de glaasjes
  • Stap 4
    Voeg een koffielepel van de warme Tartinable toe
  • Stap 5
    Laat 5 minuten goudbruin bakken in de oven
  • Stap 6
    Serveer warm!
Tip van de chef

Een idee voor een knapperige en originele topping: gebroken boekweitchips! Maak thuis uw eigen boekweitchips door boekweitkoekjes in kleine vierkantjes te snijden en deze 10 tot 15 minuten in de oven op 170 °C te bakken.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Boekweitbroodjes met smeersels
Aperitief
Bekijk het recept
Aperitief Mini-Macs
Aperitief
Bekijk het recept
Mini club sandwiches met verspreidt
Picknick
Bekijk het recept
Mini bladerdeeggebakjes met beleg om warm van te genieten
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.