Feestelijke mini-brochettes
Alle ingrediënten
1 glaasje van 105g la belle-iloise Gemalen koraallinzen, Zeewier en Kerrie of Biologische Hummus met Bretons Zeewier
2 tarwe-tortilla's (naturel)
80g verse geitenkaas
Enkele spinaziescheuten
Enkele stukjes grofgehakte walnoot
1 clementine
1/2 Granny Smith-appel
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Smeer de geitenkaas op de ene helft van elke tortilla. Op de andere helft verdeel je de Concassé van rode linzen, zeewier en curry of de biologische hummus met zeewier uit Bretagne, en strooi er enkele stukjes walnoot en spinaziescheuten over
-
Stap 2Rol de tortilla op, te beginnen bij het deel met de concassé of hummus
-
Stap 3Snijd de tortilla in schijfjes van 1,5 cm en steek ze op spiesjes
-
Stap 4Voeg een partje clementine en een blokje appel toe aan elk spiesje
Kan worden gemaakt met ons volledige assortiment smeersels in glazen potjes.