
Rouille Sauce
Mis de essentiële begeleiding van vissoepen niet met onze heerlijke, romige rouille!
Meer informatieDe perfecte partner voor vissoep!
Een romige textuur, een mooie oranje kleur, een pittige noot en een vleugje knoflook en vis. Deze rouillesaus is de perfecte begeleider van vissoepen. Hij kan ook worden geserveerd bij alle witte vis die in een court-bouillon is gekookt. Als aperitief kan hij op toast worden geserveerd, alleen of met gekookte groenten.
- Juridische naam : Roest saus
- Ingrediënten : Zonnebloemolie, water, vis, alcoholazijn, tomatenpuree, eigeel, mosterd (water, mosterdzaad, alcoholazijn, zout), aardappelzetmeel, knoflook, zout, ui, kruiden, plantaardige vezels (vlas, citrusvruchten), eiwit, aromatische planten.
- Allergenen vis ei
- Nettogewicht (g) : 95
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 1635 kJ/ 397kcal
- Vetten en oliën 40 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 4.7 g
- Koolhydraten 3.8 g
- (Waarvan suikers) 1 g
- Eiwitten 4 g
- Zout 1.6 g
Onze rouille kan worden gebruikt om croutons te garneren, of direct in onze vissoepen door 1 tot 3 theelepels rouillesaus aan je kom of bord toe te voegen.