
Ketchup met Zeewier
Ontdek de ketchup van la belle-iloise: de perfecte combinatie van de zoetzure smaak van tomaten uit de Provence en het zoute accent van biologische algen uit Bretagne!
Meer informatieOnze ketchup met zeewier, bedacht door de chef-kok van la belle-iloise, combineert smaak en authenticiteit voor een gezonder en smakelijker genot bij elke hap!
Deze Franse ketchup met een unieke smaak wordt bereid met sappige Franse tomaten die zijn gerijpt onder de zon van de Provence en heerlijke biologische algen uit Bretagne. De combinatie van fruitige en zeevruchtenaroma's zorgt voor een ware smaakbeleving... Het is doorspekt met kombu royal, een bruine alg die voor de kust van Finistère door onze lokale producent wordt gekweekt, en combineert rode paprika's, rode uien, witte balsamico, rietsuiker, kruiden en knoflook.
Onze smakelijke ketchup is minder zoet en minder zout dan klassieke ketchups en biedt een gezonder alternatief. Hij is samengesteld uit eenvoudige ingrediënten, zonder toevoegingen of conserveermiddelen, en is ideaal als lichte smaakmaker bij frietjes, vlees, vis, pasta, hamburgers of gegrilde groenten!
- Juridische naam : Ketchup met Zeewier
- Ingrediënten : Tomatenpuree (65%) (Herkomst: Frankrijk), rietsuiker, zeewier* (Kombu Royal*) (7%) (Herkomst: Bretagne), water, witte balsamicoazijn (wijnazijn, druivenmost), rode paprika's, alcoholazijn, rode uien, zout, plantaardige vezels (lijnzaad, citrusvruchten), kruiden, knoflook. *7% van de ingrediënten is afkomstig uit de biologische landbouw. Geproduceerd in een fabriek waar ook vis wordt verwerkt.
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 284 kJ / 67 kcal
- Vetten en oliën < 0.5 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) < 0.1 g
- Koolhydraten 13 g
- (Waarvan suikers) 13 g
- Eiwitten 1.4 g
- Zout 1.1 g
Voor een optimale smaakbeleving bewaart u de ketchup voor consumptie in de koelkast!