
Rotsvissoep
Proef de authenticiteit van onze traditionele mediterrane soep met de heerlijke smaken uit de Provence!
Meer informatieEen authentiek recept uit het Middellandse Zeegebied!
Ontdek een heerlijke steenvissoep met toetsen van venkel en Provençaalse kruiden. Dit authentieke recept, gul van textuur en rijk van smaak, brengt je naar het hart van de calanques!
- Juridische naam : Rotsvissoep met Provençaalse smaken
- Ingrediënten : Water, steenvis (zeepaling, schorpioenvis, poon) (27,2%), tomatenpuree, uien, prei, venkel, extra vierge olijfolie, selderij, aardappelzetmeel, zout, knoflook, Provençaalse kruiden en oregano (0,4%), ansjovis, kruiden.
- Allergenen : vis, selderij, ansjovis
- Nettogewicht (g) : 400
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 272 kJ / 65 kcal
- Vetten en oliën 4.2 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 0.79 g
- Koolhydraten 1.4 g
- (Waarvan suikers) 0.8 g
- Eiwitten 5 g
- Zout 0.7 g
- Zeevruchten : Congre/Grondin
GEBRUIKSAANWIJZING
Goed schudden voor gebruik, opwarmen zonder te koken, en serveren! Serveer met onze Rouille Ail & Piment voor een extra typische smaak, knoflookcroutons of geraspte kaas.
Deze soep kan zowel als voorgerecht voor 2 personen als hoofdgerecht voor 1 persoon worden gegeten.
TOPPING-IDEEËN
Maak Serrano-hamschilfers door de ham in dunne plakjes te snijden en deze 5 tot 10 minuten in de oven op 180 °C te bakken. Bestrooi de soep na afkoeling met de knapperige schilfers en strooi er gehakte hazelnoten overheen voor een smakelijk en knapperig resultaat.