Sardine wraps in olijfolie

Herontdek de wrap op een subtiele manier met dit smakelijke recept uit Bretagne, dat sardines Saint-Georges combineert met boekweitpannenkoeken!

recette la belle-iloise de wraps sardine à l'huile d'olive recette la belle-iloise wrap sardine
3/4 personen mensen
30 min voorbereiding
Geen koken

Alle ingrediënten

  • 1 blik van 115g la belle-iloise St-Georges Sardines in olijfolie

  • 1 boekweitpannenkoek

  • 2 eieren

  • 1 pot opgeklopte fromage frais, zoals Madame Loïk

  • 1 potje piquillo confit

  • 1 rode peper

  • Een handvol raketten

Niet te missen
Sardines à l'Huile d'olive St-Georges Sardines à l'Huile d'olive St-Georges
Het sleutelrecept dat onze geschiedenis heeft gesmeed
€ 12,65
€ 16,65

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
15 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
Geen
  • Stap 1
    Verhit een koekenpan en voeg de galette toe
  • Stap 2
    Klop de twee eieren tot een omelet en giet over de taart
  • Stap 3
    Als de eieren gaar zijn (maar niet te gaar!), leg je de cake op je werkblad
  • Stap 4
    Schik een rij sardines, een rij rucola, een rij in reepjes gesneden rode paprika en een laatste rij versgeklopte kaas
  • Stap 5
    Rol de cake op, verpak hem in huishoudfolie en zet hem 2 uur in de koelkast
  • Stap 6
    Snijd de galette vlak voor het opdienen in plakjes en werk af met een toefje gekonfijte piquillo
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.