Tomaten gevuld met frisheid uit Menton

recette la belle-iloise tomates farcies au thon recette tomates farcies à l'emietté de thon au citron de menton
6 mensen
10 min voorbereiding
10 tot 12 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 blikjes van 80g la belle-iloise Menton Lemon Makreelvlokken

  • 2 wortelen (ongeveer 150g)

  • 6 dikke tomaten

  • 60g quinoa

  • Sap van een kleine citroen

  • Enkele takjes bieslook

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
10 tot 12 min
  • Stap 1
    Kook de quinoa 10 tot 12 minuten in gezouten water. Giet af en laat afkoelen onder koud water
  • Stap 2
    Meng de uitgelekte quinoa met de geraspte wortelen, de gehakte bieslook en het citroensap in een kom
  • Stap 3
    Voeg de Makreelvlokken met citroen uit Menton toe en meng voorzichtig
  • Stap 4
    Halveer de tomaten en lepel ze uit
  • Stap 5
    Vul de tomaten met de bereiding en zet ze minstens 30 minuten op een koele plaats
  • Stap 6
    Garneer voor het opdienen met enkele steeltjes bieslook en schijfjes citroen
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.