Tomaten gevuld met frisheid uit Menton


6
mensen
10 min
voorbereiding
10 tot 12 min
koken
Alle ingrediënten
2 blikjes van 80g la belle-iloise Menton Lemon Makreelvlokken
2 wortelen (ongeveer 150g)
6 dikke tomaten
60g quinoa
Sap van een kleine citroen
Enkele takjes bieslook
In de keuken aan de slag!
Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
10 tot 12 min
-
Stap 1Kook de quinoa 10 tot 12 minuten in gezouten water. Giet af en laat afkoelen onder koud water
-
Stap 2Meng de uitgelekte quinoa met de geraspte wortelen, de gehakte bieslook en het citroensap in een kom
-
Stap 3Voeg de Makreelvlokken met citroen uit Menton toe en meng voorzichtig
-
Stap 4Halveer de tomaten en lepel ze uit
-
Stap 5Vul de tomaten met de bereiding en zet ze minstens 30 minuten op een koele plaats
-
Stap 6Garneer voor het opdienen met enkele steeltjes bieslook en schijfjes citroen