Quiche met Tonijn en groene peper
Alle ingrediënten
2 blikjes van 160g la belle-iloise Tonijn in olijfolie en groene peper
3 theelepels la belle-iloise zeewier en citroen Mosterd
1 kruimeldeeg
4 eieren
200 ml vloeibare room
100g geraspte gruyère
8 cherrytomaten
1 rode ui
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Verwarm de oven voor op 180 °C
-
Stap 2Klop de eieren los met een vork. Voeg de crème fraîche, een snufje zout en peper toe en meng alles met een garde
-
Stap 3Laat de tonijn uitlekken en prak deze met een vork op een bord. Schil en snipper de ui. Halveer de cherrytomaatjes
-
Stap 4Rol het kruimeldeeg uit in een taartvorm. Bestrijk de bodem van de taart met mosterd
-
Stap 5Voeg de tonijn, ui, tomaten en geklopte eieren toe en bestrooi met geraspte kaas
-
Stap 630 minuten bakken, eet smakelijk!