Quiche met Tonijn en groene peper

6 mensen
10 min voorbereiding
30 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 blikjes van 160g la belle-iloise Tonijn in olijfolie en groene peper

  • 3 theelepels la belle-iloise zeewier en citroen Mosterd

  • 1 kruimeldeeg

  • 4 eieren

  • 200 ml vloeibare room

  • 100g geraspte gruyère

  • 8 cherrytomaten

  • 1 rode ui

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
40 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
30 min
  • Stap 1
    Verwarm de oven voor op 180 °C
  • Stap 2
    Klop de eieren los met een vork. Voeg de crème fraîche, een snufje zout en peper toe en meng alles met een garde
  • Stap 3
    Laat de tonijn uitlekken en prak deze met een vork op een bord. Schil en snipper de ui. Halveer de cherrytomaatjes
  • Stap 4
    Rol het kruimeldeeg uit in een taartvorm. Bestrijk de bodem van de taart met mosterd
  • Stap 5
    Voeg de tonijn, ui, tomaten en geklopte eieren toe en bestrooi met geraspte kaas
  • Stap 6
    30 minuten bakken, eet smakelijk!
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Tonijn, flespompoen, spinazie en hazelnoottaart
Warme gerechten
Bekijk het recept
Quiche zonder bladerdeeg met Makreel en spinazie
Warme gerechten
Bekijk het recept
Quiche van Makreel met witte wijn
Warme gerechten
Bekijk het recept
Tonijnsalade met groene peper en avocado
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.