Krokante hapjes met fijngemaakte, aubergine en kabeljauw

recette de croustillants au cabillaud recette la belle-iloise de croustillants au concassé d'aubergine et cabillaud
4 mensen
15 min voorbereiding
15 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 glaasjes van 105g la belle-iloise Geplette Aubergine en Kabeljauw

  • 300g aardappelen

  • 1 eierdooier

  • 12 cl Melk

  • 60g bloem

  • 30g geraspte Gruyère kaas

  • 2 eetlepels zonnebloemolie

  • 80g sla (idealiter lollo rossa)

  • Een beetje fromage frais

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
30 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
15 min
  • Stap 1
    Schil de aardappelen met behulp van een dunschiller en was ze
  • Stap 2
    Dep ze droog met een keukendoek
  • Stap 3
    Rasp de aardappelen fijn met een keukenrobot of handrasp
  • Stap 4
    Klop in een slakom de eierdooier met de melk los
  • Stap 5
    Roer de bloem, de gruyèrekaas en de olie erdoor
  • Stap 6
    Voeg de geraspte aardappelen toe en meng goed
  • Stap 7
    Bak de wafels ongeveer 7 minuten in een voorverwarmd, ingevet wafelijzer (als je geen wafelijzer hebt, kun je ze op laag vuur in de vorm van een wafel in de pan bakken)
  • Stap 8
    Beleg de wafels wanneer ze nog warm zijn met een halve verrine fijngemaakte aubergine en kabeljauw (warm of koud, naar voorkeur) en een schepje verse kaas
  • Stap 9
    Serveer met een klein beetje salade lollo rossa
D'autres recettes

pour faire chavirer vos papilles

Tonijn Chips
Aperitief
Bekijk het recept
Eieren met geplette aubergines mimosa stijl
Oosterse chips met Skyr-saus en Concassé van koraallinzen, zeewier en kerrie
Aubergines met Luzienne Tonijnvlokken
Warme gerechten
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.