Piemontese Tonijnsalade

recette piémontaise de thon au naturel recette piémontaise thon au naturel la belle-iloise
4 mensen
15 minuten voorbereiding
45 minuten koken

Alle ingrediënten

  • 1 blik van 207g belle-iloise Tonijn au naturel

  • 1 middelgrote, stevige tomaat

  • 250 g vastkokende “charlotte”-aardappelen

  • 2 eieren

  • 8 augurken

  • 2 eetlepels mayonaise

  • ½ eetlepel augurkazijn

  • 2 theelepels gehakte peterselie

  • 4 snufjes zout

  • 2 snufjes gemalen peper

Thon blanc germon au naturel (sans huile) Thon blanc germon au naturel (sans huile)
Een authentieke smaak en een onvergelijkbare smeltende textuur, zonder olie!
€ 21,05
€ 21,05

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
60 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
45 min
  • Stap 1
    Kook de aardappelen in gezouten water
  • Stap 2
    Kook de gekookte eieren
  • Stap 3
    Laat afkoelen en pel dan
  • Stap 4
    Bereid de saus in een slakom: mayonaise, azijn, zout, peper, gesneden augurken en gehakte peterselie
  • Stap 5
    Voeg de aardappelblokjes en tomaten toe, de gehakte eieren en de tonijn, uitgelekt en verkruimeld met een vork
  • Stap 6
    Mengen en koelen voor het serveren
Tip van de chef

Je kunt de augurken vervangen door ingemaakte zeekraal.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.