Knapperige salade met Sardinevlokken Escale à Shanghai

2 mensen
20 min voorbereiding
Geen koken

Alle ingrediënten

  • 1 blikje van 80g la belle-iloise Escale à Shanghaï Sardinevlokken

  • 1 handvol taugé

  • 1/4 komkommer

  • 1 kleine wortel

  • 1 lente-ui

  • 1 snufje gemberpoeder

  • 1 theelepel honing, sojasaus en sesamolie

  • 1 eetlepel zonnebloemolie

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
20 min
Koken :
Geen
  • Stap 1
    Kook de witte rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Stap 2
    Voeg de rijst toe aan de salade of als bijgerecht
  • Stap 3
    Week de sojascheuten in koud water terwijl je de rest van de salade bereidt en laat zedaarna uitlekken
  • Stap 4
    Was de komkommer grondig en schil de wortel, rasp vervolgens beide groenten
  • Stap 5
    Was de koriander en hak deze fijn
  • Stap 6
    Was en snijd de tomaat, de jonge ui en de sla fijn
  • Stap 7
    Bereiding van de vinaigrette, doe de honing, sojasaus en gember in een kom, meng goed en voeg beetje bij beetje
  • Stap 8
    Giet alle ingrediënten in een slakom en meng goed
  • Stap 9
    Koel serveren
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Thaise salade
Salades
Bekijk het recept
Pikante Tonijnsalade
Salades
Bekijk het recept
Calanques Tonijnsalade
Salades
Bekijk het recept
Wortelsalade met Sardinevlokken Carthage Genot
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.