Knapperige salade met Sardinevlokken Escale à Shanghai

2 mensen
20 min voorbereiding
Geen koken

Alle ingrediënten

  • 1 blikje van 80g la belle-iloise Escale à Shanghaï Sardinevlokken

  • 1 handvol taugé

  • 1/4 komkommer

  • 1 kleine wortel

  • 1 lente-ui

  • 1 snufje gemberpoeder

  • 1 theelepel honing, sojasaus en sesamolie

  • 1 eetlepel zonnebloemolie

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
20 min
Koken :
Geen
  • Stap 1
    Kook de witte rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Stap 2
    Week de taugé in koud water terwijl je de salade bereidt
  • Stap 3
    Was de komkommer grondig, schil de wortel en rasp ze
  • Stap 4
    Was en snipper de tomaat en bosui
  • Stap 5
    Giet de honing, sojasaus en gember in een kom en meng goed. Voeg één voor één de sesamolie en zonnebloemolie toe
  • Stap 6
    Doe alle ingrediënten in een kom en meng goed
  • Stap 7
    Voeg de uitgelekte taugé toe en serveer gekoeld
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Thaise salade
Salades
Bekijk het recept
Pikante Tonijnsalade
Salades
Bekijk het recept
Calanques Tonijnsalade
Salades
Bekijk het recept
Wortelsalade met Sardinevlokken Carthage Genot
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.