Knapperige salade met Sardinevlokken Escale à Shanghai


Alle ingrediënten
1 blikje van 80g la belle-iloise Escale à Shanghaï Sardinevlokken
1 handvol taugé
1/4 komkommer
1 kleine wortel
1 lente-ui
1 snufje gemberpoeder
1 theelepel honing, sojasaus en sesamolie
1 eetlepel zonnebloemolie
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Kook de witte rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
-
Stap 2Week de taugé in koud water terwijl je de salade bereidt
-
Stap 3Was de komkommer grondig, schil de wortel en rasp ze
-
Stap 4Was en snipper de tomaat en bosui
-
Stap 5Giet de honing, sojasaus en gember in een kom en meng goed. Voeg één voor één de sesamolie en zonnebloemolie toe
-
Stap 6Doe alle ingrediënten in een kom en meng goed
-
Stap 7Voeg de uitgelekte taugé toe en serveer gekoeld