Courgette Guacamole met Sardinevlokken Douceur des Bastides


Alle ingrediënten
2 blikjes van 80g La belle-iloise Sardinevlokken Douceurs des Bastides
2 kleine courgettes
8 kerstomaatjes
4 eetlepels fromage frais
1 snufje peper en zout
1 teentje knoflook
2 lente-uitjes
Sap van 1/2 limoen
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Was de courgettes, verwijder de uiteinden en schil ze, zodat er groene reepjes overblijven
-
Stap 2Snijd de courgettes in middeldikke plakken en kook ze 15 minuten in kokend water met zout
-
Stap 3Verdeel de courgetteguacamole over de bodems van de glaasjes en werk af met de sardinecrumble
-
Stap 4Doe in elk glas een eetlepel fromage blanc en 2 gehalveerde kerstomaatjes
-
Stap 530 minuten koelen
-
Stap 6Serveer met dunne plakjes geroosterd boerenbrood