Courgette Guacamole met Sardinevlokken Douceur des Bastides

recette de guacamole de courgette à l'émietté de sardines Recette guacamole à la courgette et sardine la belle-iloise
4 mensen
20 min voorbereiding
15 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 blikjes van 80g La belle-iloise Sardinevlokken Douceurs des Bastides

  • 2 kleine courgettes

  • 8 kerstomaatjes

  • 4 eetlepels fromage frais

  • 1 snufje peper en zout

  • 1 teentje knoflook

  • 2 lente-uitjes

  • Sap van 1/2 limoen

  • 2 eetlepels olijfolie

  • 2 sneetjes boerenbrood

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
35 min
Voorbereiding :
20 min
Koken :
15 min
  • Stap 1
    Was de courgettes, verwijder de uiteinden en schil ze, zodat er groene reepjes overblijven
  • Stap 2
    Snijd de courgettes in middeldikke plakken en kook ze 15 minuten in kokend water met zout
  • Stap 3
    Verdeel de courgetteguacamole over de bodems van de glaasjes en werk af met de sardinecrumble
  • Stap 4
    Doe in elk glas een eetlepel fromage blanc en 2 gehalveerde kerstomaatjes
  • Stap 5
    30 minuten koelen
  • Stap 6
    Serveer met dunne plakjes geroosterd boerenbrood
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.