Vissers uiensoep

soupe du pêcheur recette la belle-iloise soupe godaille du pêcheur
2 mensen
10 min voorbereiding
20 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 blik van 380g la belle-iloise Vissersgodaille Soep met Vis, Aardappelen en Groenten

  • ½ ui

  • 1 klontje boter

  • 1 glas water (ongeveer 100 g)

  • 12 sneetjes stokbrood

  • 30 g geraspte kaas

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
30 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
20 min
  • Stap 1
    Fruit de fijngesneden uien in de boter
  • Stap 2
    Voeg het water toe en kook ongeveer 15 minuten
  • Stap 3
    Verdeel ondertussen de geraspte kaas over de sneetjes brood en gratineer
  • Stap 4
    Giet de inhoud van het soepblik over de uien en laat nog een paar minuten koken
  • Stap 5
    Serveer warm met croutons
Tip van de chef

Wrijf de croutons in met knoflook voordat je de kaas toevoegt.

Voor meer karakter vervang je een deel van het water door witte wijn.

Je kunt ook rode uien gebruiken, die zijn milder.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Vissersgodaille Soep met rode uien
Soepen
Bekijk het recept
Tonijnsoep in Baskische stijl met knoflookcroutons
Vissers uiensoep
Soepen
Bekijk het recept
Lasagne basquaise
Warme gerechten
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.