Lentetaartje van Argoat

Verras je gasten meteen met deze smakelijke lentetaartjes: het enige wat je hoeft te doen is een zanddeegje en onze Émiétté de maquereau au cœur d'Argoat kopen, en ze afwerken met wat rauwkost! Vers en heerlijk!

6 mensen
10 min voorbereiding
15 min koken

Alle ingrediënten

  • 3 blikken van 240g Makreelvlokken "Au cœur d'Argoat

  • 1 korstdeeg

  • 12 kerstomaatjes

  • 12 radijzen

  • 1 verse bloemkool floret (ongeveer 100g)

  • 1 kleine courgette

  • 1 handvol mesclun sla

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
25 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
15 min
  • Stap 1
    Bekleed 6 taartvormpjes met het zanddeeg en prik de bodems in
  • Stap 2
    Bak ongeveer 15 tot 20 minuten in een hete oven op 200°C
  • Stap 3
    Snijd dunne reepjes courgette met een groentesnijder
  • Stap 4
    Als de bodems gaar en afgekoeld zijn, verdeel je er 2,5 blikje kruimeldeeg over
  • Stap 5
    Leg er kleine courgetterolletjes, plakjes radijs, halve tomaatjes en bloemkoolroosjes harmonieus op
  • Stap 6
    Voeg het overgebleven halve blikje kruimel er bovenop toe
  • Stap 7
    Serveer op een bedje van salade
Tip van de chef
  • Je kunt ook onze andere kruimels gebruiken om dit recept te maken.
Andere ideeën

om je smaakpapillen te prikkelen

Marie-Galante Tonijntaart
Warme gerechten
Bekijk het recept
Paillasson taart à la Luzienne
Warme gerechten
Bekijk het recept
Tartine met Makreel rillette, ricotta, doperwten en tuinbonen
Menton versheid in glaasjes
Salades
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.