Prefou met Tonijn en knoflook

recette la belle-iloise préfou au thon à l'ail
6-8 mensen
5 min voorbereiding
10-15 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 blik van 160g la belle-iloise knoflooktonijn

  • 2 stokbroden om te bakken (300g)

  • 90g boter

  • 4 theelepels gehakte peterselie

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
5 min
Koken :
10-15 min
  • Stap 1
    Haal de boter uit de koelkast om zacht worden
  • Stap 2
    Verwarm de oven voor op 200°C (gasstand 7)
  • Stap 3
    Meng blikje Tonijn in olijfolie van eerste persing en knoflook met de boter
  • Stap 4
    Snijd elk brood in de lengte doormidden
  • Stap 5
    Bestrijk de onderkant met het mengsel
  • Stap 6
    Bestrooi het met de gehakte peterselie
  • Stap 7
    Plaats de bovenkant er weer op
  • Stap 8
    Snijd in stukken van 1 cm
  • Stap 9
    Zet 10 tot 15 minuten in de oven
Tip van de chef

Om het snijden te vergemakkelijken, kun je de prefou 30 minuten van tevoren koelen.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Papillote van Tonijn met knoflook
Warme gerechten
Bekijk het recept
Tonijn Chips
Aperitief
Bekijk het recept
Tonijnwraps met olijfolie
Ingangen
Bekijk het recept
Mini club sandwiches met verspreidt
Picknick
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.