Prefou met Tonijn en knoflook


Alle ingrediënten
1 blik van 160g la belle-iloise knoflooktonijn
2 stokbroden om te bakken (300g)
90g boter
4 theelepels gehakte peterselie
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Haal de boter uit de koelkast om zacht worden
-
Stap 2Verwarm de oven voor op 200°C (gasstand 7)
-
Stap 3Meng blikje Tonijn in olijfolie van eerste persing en knoflook met de boter
-
Stap 4Snijd elk brood in de lengte doormidden
-
Stap 5Bestrijk de onderkant met het mengsel
-
Stap 6Bestrooi het met de gehakte peterselie
-
Stap 7Plaats de bovenkant er weer op
-
Stap 8Snijd in stukken van 1 cm
-
Stap 9Zet 10 tot 15 minuten in de oven
Om het snijden te vergemakkelijken, kun je de prefou 30 minuten van tevoren koelen.